El grup de magatzems de material de construcció líder a Espanya

El grup de magatzems de material de construcció líder a Espanya

Torrents forma part del Grup Gamma, el lider de la distribució de materials de construcció a Espanya amb més de 270 punts de venta repartits per la Península i Balears. Són ja més de 20 anys de creixement sostingut.

Estem especialitzats en materials i ferreteria de construcció, banys i ceràmica. Mercès a la força que ens dona la nostra distribució i capacitat de compra, podem obtenir els millors preus dels nostres proveïdors.

Millorem el servei del fabricant amb les nostres plataformes logístiques de 16.000 m2. Les més de 5.000 referències disponibles en estoc permanent asseguren un servei excelent als nostres clients.

Amb la suma de les primeres marques del sector i més de 3.000 referències de productes exclusius disposem d'un assortiment ideal en cadascun dels punts de venda.

El grup Gamma proporciona als seus associats recolçament i assessorament professional en el punt de venda i a disposició dels seus clients. El Model Gamma de Negoci, premiat en el 2007 com la Millor Iniciativa Comercial, defineix els magatzems generalistes del futur.

Un bon asortiment i servei sumat a potents campanyes de publicitat realitzades a cost compartit asseguren una afluència continuada de clients al negoci.

Sitemap | Condicions de Privacitat | Nota Legal | Contactar
Torrents
© 2010 Torrents Gamma. Tots els drets reservats
Torrents GAMMA
Ctra. de Masnou, s/n 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)
Tel: 93 845 90 34 | Fax: 93 845 99 13
Mail: info@materialstorrents.com